BALIKESİR / KEPSUT - Mahmudiye Ortaokulu

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Ortaokul öğrencileri 5 oyunda yarıştılar. 5 oyunda da okulumuz öğrencileri 1. oldular. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran Nazmi Tuncer öğretmenimizi tebrik eder, il turnuvasında başarılar dileriz.

Mangala İlçe Birincisi: Yağmur AYKOÇ

Kulami İlçe Birincisi: Sevda Yağmur DUMAN

Reversi İlçe Birincisi Rana ERSİN

Pentago İlçe Birincisi: Çağlar YILMAZ

Küre İlçe Birincisi: Tahir UYSAL

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız bugün saat 11:00 da Mahmudiye Mahallesinde anıt önünde saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Akabinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Mahalle İmamı Arif Mutlu’nun duasıyla buradaki programımız sona erdi.Okulumuz çok amaçlı salonunda okulumuz öğretmenlerinden İsmail Uyar, Gürkan Demirci ve öğrencilerimizin hazırladığı program gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü Şiir Yazma Yarışması'nda ilçe 1.si olan öğrencimiz Çağlar YILMAZ ödülünü Sayın Kaymakamımızın elinden alarak bizi gururlandırmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında birinci olan öğrencimiz Çağlar YILMAZ'ı ve Resim Yarışmasında ikinci olan öğrencimiz Eslem ŞENYİĞİT'i tebrik ederiz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Mahmudiye İlk-Ortaokulu afet ve acil durum hazırlığı kapsamında 08/03/2024 tarihinde saat 10:25 te bir tatbikat gerçekleştirdi. 110 öğrenci ve 20 personelin katılımıyla düzenlenen tatbikatta deprem gibi acil durumlar karşısında nasıl hareket edileceği uygulamalı olarak öğrenildi. Tatbikat öncesinde okul yönetimi tüm sınıflara AFAD hazırlığı videoları izlettirdi.

İlk siren sesinin duyulmasıyla birlikte öğrenciler anında öğrendikleri ‘’çök,kapan,tutun’’ hareketlerini uygulayarak masaların altına yanına sığındılar.Depremin geçtiğini belirten 2.siren sesiyle birlikte öğrenciler sakin bir şekilde okulu terk etmek üzere tahliye edildi . Tatbikatın koordinasyonu Afet Hazırlık Kulübü öğretmeni Ahmet Selçuk ERPAK tarafından sağlandı. Tatbikat sırasında okul 48 saniye içerisinde boşaltıldı . Bu da öğrencilerin ve personelin ne kadar hızlı ve düzenli bir şekilde hareket ettiğini gösterdi. Okulun toplanma alanında okul müdürümüz Arif ÇAM tarafından öğrencilere deprem ve deprem tatbikatı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Kuvayi Milliye Müzesi, Atatürk Evi ve Gençlik merkezi ziyaretleri gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz gezide çok eğlendiler. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile ortak organize edilen penaltı yarışmaları yapıldı. Öğrencilerimiz  top ve madalya ile ödüllendirildi. Hediyeleri ve destekleri için İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmenler günü okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Ara

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yılında  ilçemizde yapılan törenle anıldı.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.